a PRÉMIUM FOTÓSOK

/files/files/images/fotosok-teaser.jpg

Rólunk

"Nem lehet mindenki ott, ezért megy oda a fotográfus, hogy általa mindenki ott lehessen” - mondta egy híres dokumentarista fotográfus és nagyon igaza volt. Az esküvő az a jeles esemény egy jegyespár, egy család életében, amiben a közösen eltöltött örömteli percek, órák rengeteg szép emlékkel gazdagítják életünket. Ahhoz, hogy ez az emlék tényleg örök legyen, minőségi és tartós, mindeképpen szakember segítsége kell. A prémium jelző számunkra ezt fémjelzi. Hétről hétre minőségi emlékképeket készítünk a jegyespárok részére, mindig a maximumot kihozva magunkból miközben szorosan együttműködünk az esküvőtökön minden szolgáltatóval. Ellenőrizhető referenciákkal, átlátható árajánlatokkal és több éves tapasztalattal segítjük esküvőtök már a szervezés korai szakaszában is, hogy a végén létrejöjjön az amit megálmodtatok, az igazi nagy nap!"

az ALAKULAT

Somornai Tamás

Somornai Tamás

Esküvő fotós pályafutásom ugyan csak pár éve kezdődött, de úgy érzem, megtaláltam azt vonalat, amit a legjobban szeretek csinálni. Nektek örömet szerezni a képeimmel. Célom, hogy minden párt elégedettség töltsön el a kész fotók és albumok átvételekor. Nincs annál jobb érzés, mikor az esküvő után kíváncsian várjátok az anyagot, és mosolyogva vagy akár könnyes szemmel adjátok tudtomra, hogy valamit jól csináltam. Ezekért a pillanatokért csinálom az egészet.
Csatlakozás ideje:
2018
Specialitás:
Érzelmek, elkapott pillanatok, színek, hangulatok, látvány
Gép:
Sony A7 III
Lakhely:
Sopron
Telefon:
+36 30 540 6546
Honlap:
www.somornaitamas.hu
Bolla Gábor

Bolla Gábor

Úgy tartja a mondás, hogy a szem a lélek tükre és ha ez igaz, akkor egy ember látásmódja, a saját lelkének kivetülése, azaz egy fényképész munkássága elárulja, hogy milyen ember valójában. Őszinte, tiszta pillanatokkal szeretnélek Titeket megajándékozni, ehhez nem kell mást tenneket, csak egymást igazán szeretni, forrón ölelni, a többit bízzátok rám! Egy vágytól fűtött csók pillanata százszor több érzelmet sugároz, mint egy tökéletesen beállított póz. Idézzétek fel és mutassátok meg a kamerák előtt is, hogy milyen tűz égett bennetek az első randin, milyen volt az első csók, ha igazán szeretitek egymást ez nem jelenthet gondot.
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
Természetes és letisztult kreatívok, elkapott pillanatok és a party fotók, amik szinte megszólalnak :)
Gép:
Nikon D3s
Lakhely:
Zalaegerszeg
Telefon:
+36 30 989 5962
Honlap:
www.bollagabor.com
Házi Zsolt

Házi Zsolt

Sziasztok! Úgy látom jó helyen jártok, ha az esküvőtökre olyan fényképészt kerestek, aki szerint az elegáns, valódi érzelmeket megörökítő momentumokon túl a spontán, felszabadult, őszinte képek adják vissza azt a hangulatot, melyekre tekintve akár évtizedes távolságból is visszaidéződnek a nagy nap emlékei. Tekintsétek meg a portfóliómat és keressetek bátran!
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
Őszinte pillanatok, "lopakodó" üzemmód, kisgyerekek
Gép:
Canon EOS 5D Mark III, Canon EOS 6D
Lakhely:
Szombathely
Telefon:
+36 30 238-4080
Honlap:
www.hazizsolt.hu
Molnár Arnold

Molnár Arnold

A fényképezésnek van egy technológiája, amit meg lehet tanulni, el lehet mondani. És van valami, ami nehezebben körülírható, ez maga a katalizátor: a fényképész, Aki megmutatja azt is, ami szabad szemmel nem feltétlenül látható, tapasztalható. …a fényt a szemedben, a mosolyotokban… Amikor összeér a homlokotok… amikor megcsókol… amikor átölel… A mulandó pillanatokból készít valami megfoghatót, valami maradandót. Hiszem, hogy a fényképezés több puszta dokumentálásnál és én olyan képeket szeretnék átadni, amit elővehetsz, ha emlékezni akarsz, ha könnyezni akarsz, ha újra átakarod élni a TE TÖRTÉNETEDet. Amit kitehettek a falatokra és valahányszor elhaladsz mellette, mosolyogj!
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
Hangulatos fotók, érzelemmel teli egyedi pillanatok
Gép:
Nikon D850
Lakhely:
Szombathely
Telefon:
+36706357454
Honlap:
www.molnararnold.hu
Kovács Krisztián

Kovács Krisztián

Esküvőt fotózni? Nem könnyű. Minden alkalommal úgy indulok neki, mintha az első lenne. Fontos, hogy minden stimmeljen, legyen meg az összhang, kapjam el a ritmust. A pillanatot nem lehet megismételni, az én dolgom, hogy éljek azzal az eggyel amit láthatok és a nagy napon megörökíthetem.
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
Természetes helyszínek, Extrém körülmények
Gép:
2db Canon 5D Mark IV
Lakhely:
Nagykanizsa
Telefon:
+36305603455
Honlap:
www.kkfoto.hu
Fellner Felícia

Fellner Felícia

Csatlakozás ideje:
2020
Specialitás:
Különleges színek, igazi érzelmek, egyedi kreatív helyszínek, kutyaszerelem
Gép:
Canon 5D Mark IV és Canon 6D
Lakhely:
Keszthely
Telefon:
06703827025
Honlap:
www.feliciafellner.com
Major Tamás

Major Tamás

..igen én vagyok...a DON... :) ...Don Tomasso
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
fáradhatatlan kreatívok :)....és Mallorca, Italy
Gép:
Canon EOS
Lakhely:
in the world. :)
Telefon:
+36-70-569-1326
Honlap:
www.dont.hu
Csigó Gergely

Csigó Gergely

Az esküvő fotózás számomra nem munka, hanem szenvedély. Minden alkalmat kihasználok egy esküvőn arra, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból, mert így a pár is a lehető legtöbbet kapja és látja a saját esküvőjéről. Az esküvői fotós legfontosabb feladata talán az, hogy minden olyan pillanatban jelen legyen, amit mindenki örökkévalónak álmodik meg, de csak ezred másodpercig tart!
Csatlakozás ideje:
2015
Specialitás:
Művészi megközelítés, érzelmes pillanatok, klasszikus értékrend új köntösben
Gép:
Sony Alpha A7III
Lakhely:
Sopron
Telefon:
00-36-30-867-3567
Honlap:
www.csiger.com

Oszd meg:

Newsletter